Loading...

Ons Fintro team

Wij begeleiden u met kennis van zaken en gezond verstand

Bij Fintro Kalmthout nemen we onze taak als uw partner en adviseur voor bankzaken heel serieus.

Ons team heeft niet alleen de nodige ervaring die ze met u willen delen, maar ook de motivatie om u écht verder te helpen. Alles begint bij tijd nemen en goed luisteren om u te leren kennen en uw noden en wensen te begrijpen.

Omdat we een langetermijnvisie vooropstellen hechten we er belang aan dat u een vaste contactpersoon heeft die u echt kent en u met al zijn expertise bijstaat wanneer u het nodig acht.

Fintro Bank KaltmhoutTeam Fintro KaltmhoutTeamFintro Kaltmhout
Mieke Stevens - FINTRO Bank Kalmthout

Mieke Stevens

Fintro Agent

Als dochter van de oprichter, Eugène Stevens, zit ondernemen bij Mieke in het bloed. Als kantoorhoudster is zij al 25 jaar het gezicht en dragende kracht van het kantoor. Het glas is bij haar steeds halfvol en ze staat voor iedereen klaar om te helpen waar nodig. Voor advies rond beleggingen en vermogensopbouw kunt u op haar en haar jarenlange ervaring rekenen.


Werner Jespers

Fintro Agent

Reeds 20 jaar maakt Werner deel uit van ons team. Een vaste waarde die het kantoor door en door kent. Hij is een collega waar je op kan bouwen en die een handje helpt waar nodig. Als een man van de wereld en van alle markten thuis ben je als ondernemer of zelfstandige bij hem aan het juiste adres. Ook voor beleggingen weet hij u steeds het juiste advies te geven.

Werner Jespers - FINTRO Bank Kalmthout

Frederik Vermeiren - FINTRO Bank Kalmthout

Frederik Vermeiren

Fintro Agent

Frederik is in de regio niet alleen wereldberoemd voor zijn dropshots in het tennis en zijn tactische inzicht in het voetbal, ook op kantoor zet hij elke dag zijn beste beentje voor. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Een harde en dynamische werker die alleen tevreden is met het beste. Voor een hypothecaire lening of geschikte beleggingen gaat hij voor u tot het uiterste.


Nils Van Tichelt

Fintro Agent

Als rasechte Kalmthoutenaar is Nils één van de jonge drijvende krachten van dit kantoor. Met een hands-on mentaliteit zoekt deze ondernemer samen met zelfstandigen en KMO’s steeds naar de meest praktische en best passende oplossingen. Daarnaast helpt hij ook onze particuliere klanten met de juiste financiering.

Nils Van Tichelt - FINTRO Bank Kalmthout

Caroline De Moor - FINTRO Bank Kalmthout

Caroline De Moor

Commercieel Adviseur

Zelfs op een maandagochtend zal je Caroline goedlachs het kantoor zien binnenkomen. Al 15 jaar gaat zij tot het uiterste om steeds de belegging te bieden die het best bij de klant past. Verder maakt ze je graag wegwijs in de verschillende stappen in een nalatenschapsdossier. Caroline heeft steeds een luisterend oor en ze weet elke situatie goed in te schatten.


Debbie De Laat

Commercieel Adviseur

Komt u aan het onthaal, dan zal Debbie u steeds ontvangen met een grote glimlach. Eender wat u haar vraagt, ze helpt u graag verder met uw dagelijkse bankzaken en zal uw vragen ook stipt opvolgen. Onze digitale services kennen geen geheimen voor Debbie, stel haar gerust uw vraag!

Debbie De Laat - FINTRO Bank Kalmthout

Greet Van Looveren - FINTRO Bank Kalmthout

Greet Van Looveren

Commercieel Adviseur

Als eerste in dienst genomen door Mieke en nooit vertrokken. Greet is meer dan 20 jaar werkzaam voor het kantoor en haar motivatie is nog steeds even groot als op haar eerste dag bij Fintro. Als onder andere expert in hypothecaire kredieten, leningen op afbetaling en begeleiding in dossiers nalatenschappen, staat ze elke klant met raad en daad bij.


Guy Moens

Commercieel Adviseur

Guy, de echtgenoot van Mieke, is de vriendelijkheid zelve en enorm hulpvaardig. Hij heeft een grote ondersteunende rol binnen het kantoor. Is hij niet aan het werk, dan vind je hem op zijn fiets of in de natuur.

Guy Moens - FINTRO Bank Kalmthout

Michael Bracke - FINTRO Bank Kalmthout

Michael Bracke

Commercieel Adviseur

Als je Michael zegt, zeg je ‘problem solver’. Vragen en advies rond hypothecaire leningen en beleggingen zijn bij hem zo opgelost. Aan enthousiasme en optimisme ontbreekt het hem nooit. Voeg daar nog ‘vriendelijk’, ‘ijverig’ en ‘gevoel voor humor’ aan toe en je krijgt de allesomvattende omschrijving van onze geweldige collega Michael!


Linsey Janssens

Commercieel Adviseur

Of het nu gaat om het warm welkom heten van klanten, het afhandelen van dagelijkse bankzaken of het beheren van de digitale services, Linsey staat altijd paraat met een helpende hand. Buiten kantoor geniet ze van wandelingen met haar viervoeter, maar is ze ook een fervent reiziger die altijd klaarstaat voor gezellige momenten met vrienden. Met haar aanstekelijke enthousiasme en brede glimlach is ze de perfecte match voor ons team.

Linsey Janssens - FINTRO Bank Kalmthout

Stefanie Willemen - FINTRO Bank Kalmthout

Stefanie Willemen

Commercieel Adviseur

Ontmoet Stefanie, onze sprankelende aanwinst bij Fintro Kalmthout! Met een passie voor koken, wandelen, pilates en skiën brengt ze niet alleen balans in haar leven, maar ook in de bankzaken van onze klanten. Haar behulpzame, accurate en betrouwbare karakter maakt haar de perfecte partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij Stefanie zal u al uw bankzaken met een glimlach kunnen regelen.

Fintro Kalmthout

Agentschap M. Stevens bv
Pastoor Weytslaan 32
2920 Kalmthout

T +32 3 666 66 77
m-stevens@fintro.be
RPR/FSMA 0424.195.648

Openingsuren

Maandag 09.00 - 12.30 13.30 - 17.00 *
Dinsdag 09.00 - 12.30 13.30 - 17.00 *
Woensdag 09.00 - 12.30 13.30 - 17.00 *
Donderdag 09.00 - 12.30 13.30 - 17.00 *
Vrijdag 09.00 - 12.30 13.30 - 17.00 *
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

* van 13.30 tot 17.00 enkel op afspraak

Volg ons

Volg ons